“Event Industry” Association of Serbia

thin

КО СМО МИ?

Спојили смо неспојиво. Највећи конкуренти у својој бранши сели су за исти сто и договарају се о свему. Има нас из 14 различитих делатности, заједничка мука нас је спојила, пандемија вируса корона. И знате шта, добро функционишемо. Оставили смо по страни све међусобне несугласице и неспоразуме, седимо и договарамо се. А седећемо сигурно још много дуго.

Као што је и наш проблем специфичан и удружење је специфично. Много је различитих делатности у удружењу, самим тим различитих интереса и захтева. Али снага овог удружења је управо у томе што смо сви стали иза сваког појединачно и једнаком снагом и енергијом бранимо интерес свих и интерес појединца.

Ако је ваш посао превасходно ослоњен на организацију прослава и других догађаја, јавите нам се и постаните РЕДОВАН ЧЛАН удружења.

Ако је ваш посао само делимично у оквиру ове наше индустрије везане за организацију прослава и других догађаја и ви се јавите и постаните ПРИДРУЖЕНИ ЧЛАН.

Ако пак немате никаквих додирних тачака са нама, а можете и желите да помогнете, јавите се и постаните ПАРТНЕР или ПОЧАСНИ ЧЛАН.